Новини

Відбулись збори Сумського земляцтва та колегія райдержадміністрації

ImageНа запрошення громадської організації „Сумське земляцтво в м.Києві” голова районної ради Боярчук А.В. та голова районної державної адміністрації Луговий О.П. взяли участь у загальних зборах Сумського земляцтва, які проходили 25 січня у Національному педагогічному університеті ім.М.П.Драгоманова (м.Київ).

Земляцтво співпрацює з державними органами, організаціями, підприємствами всіх форм власності.

ГО «Сумське земляцтво в м. Києві» об’єднує людей різних професій і уподобань, громадян України, незалежно від політичної орієнтації та релігійно-конфесійних уподобань, але зріднених за місцем народження чи тривалої трудової діяльності в Сумській області.

Земляцтво не можливо уявити без тісної співпраці з рідною землею. Адже  саме допомога рідній землі – духовна, моральна, матеріальна – найголовніша мета діяльності громадської організації.

***

26 січня  головою Конотопської  районної державної адміністрації Лугового О.П. за участі голови районної ради Боярчука А.В. проведено засідання колегії райдержадміністрації. В її роботі взяли участь заступники голови райдержадміністрації, депутати районної ради, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Очільники району привітали працівників контрольно-ревізійного управління з 18 річницею з дня створення контрольно-ревізійної служби України та вручили грамоту голови районної ради та голови райдержадміністрації начальнику контрольно – ревізійного відділу у місті Конотоп та Конотопському районі Завадку В.М.

У рамках колегії обговорено питання організації роботи з питань запобігання та протидії злочинності на території Конотопського району.

        Підведені підсумки роботи зі зверненнями громадян в районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 2010 році та стан виконання вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109 ”Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”. Розглянуті інші питання.

Перейти до вмісту