Новини

Інформація по 3 сесії та проведені заходи

ImageРанок 17 грудня розпочався у Конотопській районній раді з навчання  селищного, сільських голів та підприємців району.

З новаціями у бюджетному законодавстві та Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України  у зв'язку з прийняттям Бюджетного кодексу України» від 8 липня 2010 року N 2457-VI присутніх ознайомила начальник фінансового управління райдержадміністрації К.В.Лісунова. Про порядок сплати єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та відповідальність за порушення норм законодавства інформувала заступник начальника управління Пенсійного фонду – начальник відділу надходження доходів І.В. Мартиненко.

 На розгляд третьої сесії Конотопської районної ради, яка відбулась 17 грудня о 10 годині під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука виносились 3 питання. На цьому пленарному засіданні депутати внесли необхідні зміни та доповнення до програми економічного та соціального розвитку району на  2010 рік, районного бюджету на 2010 рік. Прийняли рішення, яким прикріпили населення Попівської сільської ради по селу Попівка чисельністю 3772 чоловіки за районним бюджетом для забезпечення надання клубних послуг зазначеному населенню районним будинком культури, відповідно до чинного законодавства.

Останнім було оголошено повідомлення про утворення депутатської фракції партії ВО «Батьківщина» в Конотопській районній  раді у  складі  12 депутатів.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регулярної політики, під час якого депутати отримали інформацію з питань порядку денного, які були погоджені на засіданні президії районної ради для розгляду на пленарному засіданні.

На засіданні профільних комісій районної ради цього ж дня також розглянуто хід виконання районних програм, що перебувають на контролі, для розгляду радою їх на черговому засіданні ради, яке відбудеться 29 грудня 2010 року.

Наостанок депутати в комісіях затвердили план роботи комісій на 1 півріччя 2011 року та надали заступнику голови районної ради В.М.Малігон відповідні пропозиції щодо включення питань до плану роботи районної ради.

 Image

 Image

Image 

 ***

На передодні Нового року приємним подарунком для школярів, що мешкають в селі Шевченкове стало вручення  головою районної ради А.В.Боярчуком і головою райдержадміністрації О.П.Луговим шкільного автобусу від голови Сумської обласної ради Г.В.Михайленка та голови Сумської обласної державної адміністрації Ю.П.Чмиря, який придбано за рахунок коштів Державного бюджету.

***

Цієї п’ятниці в БК «Зоряний» голова районної ради А.В.Боярчук та голова райдержадміністрації О.П.Луговий на урочистостях з нагоди 80-річного ювілею Конотопського медичного училища, привітали керівництво, викладачів, студентів та випускників навчального закладу. Від імені голови обласної ради Г.В.Михайленка та від себе особисто ювілярам вручено грамоти голови Сумської обласної ради і грамоти очільників Конотопського району.   

***

16 грудня головою районної ради А.В.Боярчуком згідно з графіком здійснений черговий виїзний прийом громадян, що проживають на території Красненської сільської ради.

Під час прийому мешканці порушили перед головою районної ради питання ремонту приміщення Будинку культури, заміни стовпів ліній електропередач, ремонту дороги по селу,  цін на молоко,  та інші.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято головою ради на контроль.

В цей же день радником голови районною ради А.М.Берекою надана консультативно-методична допомога працівникам сільської ради.

Перейти до вмісту