Новини

Інформація про проведені заходи

Image7 грудня в Конотопській районній раді було проведено урочистості до Дня місцевого самоврядування.

В них взяли участь очільники району, сільські голови, працівники районної ради і райдержадміністрації  та запрошені.

Голова районної ради А.В.Боярчук звернувся до присутніх: ”Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави. Нехай надійними супутниками Вам стануть розуміння і підтримка всіх територіальних громад.”

Також присутніх привітав зі святом голова райдержадміністрації О.П.Луговий. Олександр Петрович подякував за тісну співпрацю та побажав всім  хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх їх життєвих планів і сподівань.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, відстоювання інтересів територіальної громади у вирішенні питань економічного і соціального розвитку та з нагоди професійного свята були нагороджені грамотами голови районної ради та голови райдержадміністраці 6 сільських голів а також головний бухгалтер районної ради.

***

8 грудня згідно з затвердженим графіком прийому заступник голови районної ради В.М.Малігон здійснила прийом громадян з особистих питань на території Дубов’язівської селищної ради.  

Мешканці порушили перед Валентиною Михайлівною питання що стосуються пасажиро перевезень, видачі актів на землю працівникам соціальної сфери, виконання чинного законодавства стосовно зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян, демонтажу аварійної вишки зв’язку.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

Перейти до вмісту