47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про програму забезпечення рівності жінок і чоловіків у районі на 2011 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

Про програму забезпечення  рівності

жінок і чоловіків у районі на 2011 рік

 

         З метою реалізації державної гендерної політики, поліпшення становища жінок на ринку праці, утвердження рівних прав жінок і чоловіків та рівних можливостей їх реалізації як основного права людини, відповідно  до Закону України “Про забезпечення рівних прав жінок і чоловіків”, керуючись п. 16 ч. 1 ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

         районна рада  вирішила:

1.Затвердити програму забезпечення рівності жінок і чоловіків у районі на 2011 рік (додається).

2.Рекомендувати селищній та сільським радам:

2.1.До 1 грудня 2010 року розробити  та затвердити відповідну місцеву програму  забезпечення рівності жінок і чоловіків.

2.2.При формуванні місцевих бюджетів на 2011 рік передбачити кошти на реалізацію заходів відповідної програми.

3.Визначити відповідальними виконавцями за відповідними напрямками програми відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації та головним розпорядником коштів вцілому по програмі районну державну адміністрацію.

4.Фінансовому управлінню райдержадміністрації  (Лісунова К.В.) забезпечити фінансування програми на 2011 рік з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту