47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про районну програму підтримки сім’ї на період на 2011 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

Про районну програму  підтримки

сім’ї на період на 2011 рік

 

Відповідно до вимог ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” з метою формування у свідомості людей розуміння важливості ролі сім’ї у житті суспільства виховання нового покоління, реалізація заходів. спрямованих на сприяння функціонуванню української родини, сприяння формуванню в підлітків та молоді розуміння пріоритету виховання дітей у сім’ї та гуманних взаємин між членами кожної родини в суспільстві

районна рада  вирішила:

1.Затвердити  районну програму  підтримки сім’ї на 2011 рік згідно з додатком (додається).

2.Рекомендувати селищній та сільським радам:

2.1.До 1 грудня 2010 року розробити  та затвердити відповідну місцеву програму щодо підтримки сім’ї на  2011рік.

2.2.При формуванні місцевих бюджетів на 2011  рік передбачити кошти на реалізацію заходів відповідної програми.

2.3.Включати  питання  щодо  підтримки сімей у соціально-економічні угоди з підприємствами різних форм власності, розташованими на підвідомчих територіях, залучати громадські, благодійні організації та фонди для надання допомоги малозабезпеченим, багатодітним, молодим сім’ям, сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

3.Визначити відповідальними виконавцями за відповідними напрямками програми відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації та головним розпорядником коштів в цілому по програмі  районну державну адміністрацію.

4.Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Лісунова К.В.) забезпечити фінансування програми на 2011 рік з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту