47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про районну програму надання матеріальної допомоги Інвалідам чорнобильцям…

Image 

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

 

Про районну програму надання матеріальної

допомоги інвалідам-чорнобильцям до

25-ї річниці Чорнобильської катастрофи

 

Розглянувши внесений райдержадміністрацією проект районної програми надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям до 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи, з метою соціального захисту осіб найбільш вражених від Чорнобильської катастрофи, підтримки їх життєвого рівня, забезпечення належних умов проживання та лікування, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

1.Затвердити  районну програму  надання матеріальної допомоги інвалідам-чорнобильцям до 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи, згідно з додатком (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми в 2011 році з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

4.Контроль на виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту