47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про програму підтримки малого підприємництва у Конотопському районі…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

 

Про програму підтримки малого підприємництва у Конотопському районі на 2011 – 2012 роки

 

Відповідно до Законів України «Про державну підтримку малого підприємництва», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою подальшої підтримки малого підприємництва в районі,

районна рада вирішила:

1.Затвердити програму підтримки малого підприємництва у Конотопському районі на 2011- 2012 роки та основні заходи щодо її реалізації (додається).

2.Визнати головним розпорядником коштів в цілому по програмі районну державну адміністрацію.

3.Рекомендувати селищній та сільським радам здійснити організаційно – практичні заходи щодо забезпечення виконання показників і завдань програми підтримки малого підприємництва у Конотопському районі на 2011-2012 роки.

4.Управлінню економіки райдержадміністрації забезпечити організацію роботи по виконанню програми підтримки малого підприємництва у Конотопському  районі на 2011-2012 роки.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту і управління економіки районної державної адміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту