47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про програму соціального захисту окремих категорій населення…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010

 

Про програму соціального захисту

окремих категорій населення

району на 2011 рік

 

Розглянувши внесений райдержадміністрацією проект програми соціального захисту окремих категорій населення району на 20011 р., з метою забезпечення соціального захисту сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, їх підтримки та створення сприятливих умов для забезпечення життєвих потреб проживання і лікування, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 районна рада вирішила:

1.Затвердити програму соціального захисту окремих категорій населення  району на 2011 рік, згідно з додатком  (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми в 2011 році з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

4.Контроль на виконання цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту