Новини

Потрійне свято

        22 жовтня 2010 року в селі Новоселівка Конотопського району відбулось урочисте відкриття підвідного газопроводу.

            На церемонії запалення факелу «голобуго вогника» голова обласної державної адміністрації Ю.П.Чмирь, голова районної ради В.М.Малігон, голова райдержадміністрації О.П.Луговий теплими словами вітали громаду села з цією визначною подією.

            Разом з цим  губернатор області вручив директору Бондарівської школи ключі від нового шкільного автобусу, яким довозитимуть учнів до Бондарівської ЗОШ та Гутівського НВК, а також чотири мультимедійні проектори для школярів Тулущанського, Шевченківського, Лебедівського НВК і Вирівської ЗОШ.

 Image

 Image

 Image

 Image

***

 Згідно з затвердженим графіком прийому голова районної ради В.М.Малігон спільно з головою райдержадміністрації О.П.Луговим здійснювали прийоми громадян з особистих питань в населених пунктах району. Цього тижня такі прийоми проведені  в селах Грузьке, Землянка, Карабутове, Пекарі, Юрівка, Козацьке, Хижки, Духанівка, Бережне та Анютине.

Мешканці порушили перед очільниками району питання що стосуються нарахування субсидій, виплат дітям війни, приватизації земельних ділянок, централізованого водопостачання, грейдерування доріг, чищення ставків та інші. При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.  

Під час особистого прийому в селі Козацьке голова райдержадміністрації О.П.Луговий та голова районної ради В.М.Малігон привітали букетами квітів і вручили посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» багатодітним матерям Лавриненко Валентині Іванівні (матері п’яти дітей), Фесенко Вірі Семенівні (матері п’яти дітей).

Перейти до вмісту