Новини

Інформація по 47 сесії районної ради

        Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради В.М.Малігон проведено 47 сесію Конотопської районної ради  5 скликання.

Із 45 обраних депутатів районної ради в роботі пленарного засідання 24 вересня 2010 року взяли участь 28 депутатів, працівники правоохоронних органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На пленарному засіданні депутати розглянули 22 питання порядку денного. Внесено зміни до програми економічного і соціального розвитку району на  2010 рік та до районного бюджету на 2010 рік.

Прийнято рішення що стосується підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району шляхом удосконалення орендних відносин. Погоджено надання в користування ДП „Конотопське лісове господарство” мисливських угідь на території району. Також погоджено призначення Машай Тетяни Михайлівни на посаду директора Сім'янівського НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” та Кліндухової Валентини Михайлівни на посаду директора Козацького НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ”.

Районною радою розглянуто та затверджено 13 програм, які фінансуються із районного бюджету, щодо соціального захисту населення, гендерної політики, підтримки молоді і спорту,  ветеранського руху,  малого підприємництва, місцевої газети, а також інформатизації райдержадміністрації.

Серед інших питань порядку денного сесії районної ради депутати прийняли рішення: про ліквідацію Михайло-Ганнівського НВК „Загальноосвітня школа I ступеня – дошкільний навчальний заклад” Конотопської районної ради Сумської області (в зв’язку з відсутністю контингенту учнів); про передачу майна Мельнянської, Михайло-Ганнівської та Чорноплатівської навчальних закладів.

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту