Новини

Інформація про проведені заходи

        17 вересня Президент України В.Ф.Янукович та Президент Російської Федерації Д.А.Медведєв взяли участь в Міжнародному автопробігу, присвяченому 100-річчю першого автопробігу Санкт-Петербург – Москва – Київ.

В урочистостях, що проходили в м.Глухові з цієї нагоди, брала участь і делегація від Конотопського району, яку очолили голова райдержадміністрації О.П.Луговий та голова районної ради В.М.Малігон.

***

У п’ятницю відбулось засідання 3 постійних комісій районної ради:

– з питань планування, бюджету, фінансів та реалізації державної регуляторної політики, в ході якого розглянуті питання виконання програми економічного і соціального розвитку району та виконання районного бюджету за 9 місяців 2009 року, а також внесення відповідних змін та доповнень до цих програм на 2009 рік.

– з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, на якому розглянуто питання;

– з питань агропромислового комплексу, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту.

Депутати профільних комісій в порядку контролю заслухали хід виконання районних програм за звітній період поточного року,  а також розглянули проекти рішень програм на 2011 рік.

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

В цей же день відбулось засідання президії районної ради, на якому погоджено перелік питань, для розгляду на пленарному засіданні районної ради (47 сесія).

***

            Протягом тижня голова районної ради В.М.Малігон та голова райдержадміністрації О.П.Луговий здійснили прийоми громадян з особистих питань в населених пунктах району. Такі зустрічі проведені на території Присеймівської, Мельнянської, Шаповалівської та Малосамбірської сільських рад.

***

            19 вересня відбувся День села Красне Красненської сільської ради.

Перейти до вмісту