Новини

Інформація про проведені заходи

        28 червня голова районної ради В.М.Малігон, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, депутати районної ради, сільські голови,  керівники  господарств, школярі та місцеві жителі взяли участь у заходах, присвячених Дню Конституції України. В селі Шевченкове вшанована пам'ять генія українського народу – поета, художника і письменника Т.Г.Шевченка, до пам’ятника якого були покладені живі квіти.

Image

Image

Image 

***

В останню неділю червня громадськість району святкувала День молоді.  Голова районної ради Валентина Малігон та голова райдержадміністрації Олександр Луговий взяли участь у районному молодіжному святі „Молодецька слава Конотопщини”, яке відбулося на території Юрівської сільської ради.

Image

Image

Image

***

Робота щодо розгляду звернень громадян проводиться районною радою у відповідності до вимог Закону України “Про звернення громадян”. Значна увага приділяється безпосередньому спілкуванню з мешканцями району.

29 червня голова районної ради В.М.Малігон, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, начальник відділу Держкомзему України в Конотопському районі С.І.Пацак за участі фахівців окремих підрозділів райдержадміністрації та управління Пенсійного фонду України в Конотопському районі  здійснили виїзні прийоми громадян з особистих питань.  Під час прийомів мешканцями сіл Грузьке, Дубинка, Землянка, В’язове, Жигайлівка, Совинка, Червоний Яр порушувались питання виплати коштів за земельні паї, чищення колодязів, пенсійного забезпечення, розчищення ліній електропередач від порослі тощо.

            За результатами розгляду звернень вживаються заходи та надаються роз’яснення щодо їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту