Новини

Інформація по 44 сесії районної ради

        24 червня відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради В.М.Малігон проведено 44 сесію Конотопської районної ради 5 скликання.

На сесії були присутні працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

На початку пленарного засідання з вітальним словом виступили голова райдержадміністрації О.П.Луговий і голова районної ради В.М.Малігон, в якому привітали усіх присутніх з Днем Конституції України та підкреслили основоположну та консолідуючу роль головного Закону України в житті українського народу.

До порядку денного сесії було включено для розгляду 12 питань.

Затверджено звіт про виконання районного бюджету за 1 квартал 2010 року, районну програму зайнятості населення на 2010-2011 роки. Внесено зміни до районних програм „Освіта Конотопщини” і відпочинку та оздоровлення дітей на 2010 рік. Прийнято рішення про  зміну назви та затвердження статутів Гутівського, Пекарівського і Хижківського  навчально-виховних комплексів.

Депутатами внесено зміни до програми економічного і соціального розвитку району на 2010 рік, до рішення районної ради від 14.05.2010 Про районний бюджет на 2010 рік”.

На сесії затвердили план роботи районної ради на 2 півріччя 2010 року, а також розглянули інші питання порядку денного.

Всі питання, що виносились на розгляд сорок четвертої сесії районної ради п’ятого скликання, були попередньо розглянуті 17 червня на спільному засіданні постійних комісій та президії районної ради.

В день сесії відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів, де були розглянуті питання щодо автоматизації бухгалтерського обліку місцевих бюджетів, створення громадських випасів на підвідомчих територіях сільських рад.

Також слухачі були ознайомлені з порядком реєстрації статутів територіальних громад, основними засадами антикорупційного законодавства України та іншими питаннями.

Image 

Image

 Image

Перейти до вмісту