Новини

Інформація про проведені заходи

Ключі від двох шкільних автобусів цього тижня урочисто вручили педагогічним та учнівським колективам Салтиківського та Козацького НВК „ЗОШ І-ІІІст. – ДНЗ” представники районної влади Конотопщини. Транспортні засоби отримали освітяни району завдяки реалізації районної програми "Шкільний автобус". Автобуси доставлятимуть дітей до школи, а також возитимуть школярів на екскурсії.

***

            15 червня відбувся заїзд першої зміни до дитячого оздоровчого табору „Зірка” що в селі Новомутин. Відпочинок на лоні природи поблизу річки Сейм надає дітлахам чудову можливість для оздоровлення під час літніх канікул.

***

16 червня голова районної ради В.М.Малігон взяла участь в засіданні колегії райдержадміністрації, на порядку денному якої були розглянуті питання про хід виконання в районі Закону України „Про засади та запобігання протидії корупції”, про хід виконання програми розвитку фізичної культури і спорту на 2007-2011 роки та про стан виконавської дисципліни.

            Цього ж дня головою районної ради Малігон В.М. та головою райдержадміністрації Луговим О.П. проведено нараду з селищним і сільськими головами стосовно використання бюджетних коштів. Також на нараді  обговорено питання  взаємодії дільничних інспекторів міліції з сільськими головами. У тісній  співпраці з місцевими жителями вони можуть і повинні разом наводити лад, не допускаючи вчинення правопорушень.

***

17 червня відповідно до плану роботи районної ради на 1 півріччя 2010 року відбулося засідання п’яти  постійних комісій та президії районної ради. На засіданнях комісій були попередньо розглянуті питання, які виносяться на розгляд пленарного засідання районної ради п’ятого скликання, та інші питання порядку денного, які належать до компетенції постійних комісій.

Президія районної ради під головуванням голови районної ради В.М.Малігон погодила перелік питань, що виносяться на розгляд сорок четвертої сесії районної ради п’ятого скликання: 1.Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2010 року; 2.Про внесення змін до програми економічного та соціального розвитку району на 2010 рік; 3.Інші питання.

            В цей же день голова районної ради В.М.Малігон спільно з першим заступником голови райдержадміністрації А.В.Боярчуком, здійснили прийом громадян з особистих питань в смт.Дубовязівка. Мешканці селища порушили питання ремонту водогону а також питання, які стосуються державної соціальної підтримки дітей війни та доплат до пенсійного забезпечення. З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

            17 червня також відбулась сесія Кошарівської сільської ради на якій розглянуто питання медичного і торгівельного обслуговування місцевого населення  та інші. З усіх питань порядку денного сільська рада прийняла відповідні рішення.

***

            18 червня в центральній районній лікарні та районній санітарно-епідеміологічній станції відбулися урочисті збори з нагоди святкування Дня медичного працівника. Грамотами голови районної ради і голови райдержадміністрації були нагороджені кращі фахівці галузі охорони здоров'я цих установ.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту