Новини

Свято Першої ягоди

        Свято Першої ягоди відбулось минулої неділі на базі Сумської дослідної станції садівництва ІС УААН в селі Малий Самбір, і з’їхалось на нього багато гостей з сіл району, міста, різних куточків області.

            Першій ягідці – суниці – радіють як дітвора, так і дорослі, бо вона – джерело вітамінів і першою відкриває ягідний сезон літа.  

            З вітальним словом до всіх звернувся директор Сумської дослідної станції садівництва, кандидат сільськогосподарських наук В.В.фільов. Він щиро подякував всім хто прийшов на свято розділити радість садівників про те що, є на землі така смачна і корисна ягода суниця в честь якої у селі й засноване свято. Приєднуючись до привітань заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Ю.Б.Костюк, голова районної ради В.М.Малігон та голова РДА О.П.Луговий вручили грамоти і висловили слова вдячності на адресу всіх, хто організував дослідну станцію на Сумщині.

            Усі присутні взяли участь у програмі святкових заходів.

            Театралізоване дійство «Ми віншуємо суницю – першу ягоду-царицю» підготували і представили широкому загалу молодь села та учні Малосамбірського НВК.

            А далі програму свята продовжили спортивні змагання з міні-футболу, волейболу, великого тенісу на приз першої ягоди та концертна програма, підготовлена учасниками колективів художньої самодіяльнсоті району.

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту