37 сесія 5 скликання (28.10.2009)

Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

28.10.2009

Про затвердження технічних документацій

з нормативної грошової оцінки земельних

ділянок  несільськогосподарського призначення

(для зв’язку та телекомунікацій), розташованих

на територіях  Карабутівської та Бочечківської

сільських рад

 

Розглянувши технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних  ділянок несільськогосподарського призначення (для зв’язку та телекомунікацій), розташованих за межами  населених пунктів на територіях Бочечківської та Карабутівської сільських рад, керуючись статтею 23 Закону України Про  оцінку земель, статтею 43 Закону України Про місцеве самоврядування в Україні,

районна рада вирішила:

1.Затвердити технічні  документації з нормативної грошової оцінки земельних  ділянок несільськогосподарського призначення за  межами населених  пунктів:

– на території Карабутівської сільської ради площею 0,0400 га, яка передана в оренду  ТОВ Астеліт для розміщення телекомунікаційного обладнання мобільного зв’язку  в  розмірі 8736,00 грн. (грошова оцінка 1 кв.м.  21,84 грн.);

– на території Бочечківської  сільської ради  площею 0,0060 га для розміщення базової  станції  мобільного зв’язку, яку  передбачається  передати  в оренду  шляхом  проведення земельних  торгів у  формі  аукціону, в розмірі 1965,71 грн. (грошова оцінка 1 кв.м. 32,76 грн.).

2.Відділу Держкомзему у Конотопському районі (Пацак С.І.) при здійсненні розрахунків по визначенню розміру орендної плати за використання земельних ділянок керуватись даними технічної документації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту