Новини

Інформація про проведені заходи

        3 червня голова районної ради В.М.Малігон та голова райдержадміністрації О.П.Луговий провели нараду з селищним та сільськими головами.

На нараді обговорювались  питання конструктивної співпраці районної ради, районної державної адміністрації, селищної та сільських рад для покращення життєдіяльності населення району.       

Цього ж дня, згідно з затвердженим графіком прийому голова районної ради В.М.Малігон здійснила прийом громадян з особистих питань в селі Вирівка. Виборці порушили питання вуличного освітлення, ремонту дороги по селу, а також інші питання. При розгляді звернень головою районної ради роз’яснено заявникам порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства та взято під особистий контроль їх виконання.

***

            4 червня у Конотопському районі начальник Сумської обласної державної хлібної інспекції Л.М.Токар, голова районної ради В.М.Малігон, голова райдержадміністрації О.П.Луговий та сільський голова В.І.Костирко привітали мешканку с.Попівки Голінку Марію Никифорівну зі 100-річним ювілеєм та побажали їй здоров’я і усіляких гараздів. Почесні гості передали ювіляру Вітальний лист Президента України В.Ф. Януковича, вручили цінний подарунок та квіти.

Також Марію Никифорівну поздоровляли рідні та односільчани.

Перейти до вмісту