Новини

Вклонімося великим тим рокам

7 травня в приміщенні адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації проведено урочистості „Вклонімося великим тим рокам” присвячені 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

Були присутні на урочистості ветерани, громадський актив району, представники засобів масової інформації.

Голова районної ради В.М.Малігон звернулась до присутніх: ”Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, шановні учасники урочистостей! На календарі – 65 мирна весна. Давно позаростали окопи, загоїлись рани землі і повернулись додому лелеки, та не вмирає наша пам'ять про ту страшну війну і вічною буде вдячність солдатам, – Вам, шановні ветерани – солдати Великої Вітчизняної війни за відвойоване щастя жити під  мирним небом. Здоров’я, добробуту на довгі літа! Низький вам уклін!”

Також присутніх теплими словами привітав зі святом великої Перемоги голова райдержадміністрації В.Г.Калита.

Відповідно до Указу Президента України від 02.04.2010 №474/2010 „Про нагородження ювілейною медаллю „65 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років” на святі  ветерани району нагороджені медалями.

Гарний настрій присутнім дарували своїми виступами творчі колективи району. Разом з цим ветеранам вручені квіти, сувеніри, подарунки.

Image

Image

Image

 Image

Image

 Image

Перейти до вмісту