Новини

Інформація по 43 сесії районної ради

        Відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”    під головуванням голови районної ради В.М.Малігон 14 травня 2010 року проведено 43 сесію Конотопської районної ради  5 скликання.

В її роботі взяли участь депутати районної ради, працівники правоохоронних та контролюючих органів, заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники  підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

До порядку денного пленарного засідання було включено для розгляду 11 питань.

            Депутати розглянули і затвердили програму економічного і соціального розвитку району на 2010 рік, а також програму виставково-ярмаркової діяльності агропромислового комплексу району на 2010 рік. Прийняли рішення про відшкодування в 2010 році витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу для побутових потреб пільговому контингенту району готівкою. Заслухали хід виконання районної програми щодо вшанування пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років в Україні. Були внесені зміни до районних програм: відпочинку та оздоровлення дітей на 2010 рік, шкільний автобус, встановлення та виплати у 2010 році щомісячної стипендії інвалідам війни та учасникам бойових дій, яким виповнилось 90 і більше років.

            Але головну увагу депутатський корпус приділив розгляду районного бюджету – 2010. Розглянувши та обговоривши на спільному засіданні п’яти постійних комісій районної ради, на президії районної ради а також на колегії райдержадміністрації запропонований районною державною адміністрацією проект районного бюджету на 2010 рік, який сформований на підставі Бюджетного кодексу України та Закону України “Про Державний бюджет  України на 2010 рік”, районна рада відповідно до  статті  43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”  затвердила районний бюджет на 2010 рік.

В день сесії згідно з планом роботи відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

Перейти до вмісту