39 сесія 5 скликання (28.12.2009)

Про хід виконання районної програми забезпечення населення району якісною питною…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп 

30.12.2009

Про хід  виконання  районної програми

забезпечення населення району  якісною 

питною  водою в достатній  кількості на

2006-2020 роки, затвердженої рішенням

районної  ради від 29.12.2006

 

            Розглянувши інформації  начальника  відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства  райдержадміністрації Зерниченко Л.В., головного державного санітарного лікаря  Конотопського району Єрмілової С.Д. про хід виконання  програми забезпечення населення  району  якісною  питною водою в достатній  кількості на 2006-2020 роки, затвердженої рішенням

районної  ради від 29.12.2006, керуючись  статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1.Інформації начальника  відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства  райдержадміністрації Зерниченко Л.В., головного державного санітарного лікаря  Конотопського району Єрмілової С.Д. взяти до відома.

2.Рекомендувати  селищній та сільським  радам:

2.1.Взяти на баланс селищної та сільських рад інженерні мережі,  розташовані  на підвідомчій  території, для  подальшого використання  та  надання житлово-комунальних  послуг населенню.

2.2.Передбачити  за  рахунок місцевого  бюджету  розроблення  проектно-кошторисної документації на проведення робіт з реконструкції  існуючих  інженерних  мереж або  будівництва  нових.

2.3.Забезпечити щорічне  проведення  очищення, дезинфекції та ремонту шахтових  колодязів згідно  з  вимогами  санітарних  правил.

2.4.Провести  інвентаризацію та паспортизацію шахтових колодязів громадського  користування та забезпечити  виробничий контроль за якістю питної  води.

3.Контроль за  виконанням цього рішення  покласти  на постійну  комісію

з питань землекористування, архітектури, екології, будівництва, транспорту та зв’язку і відділ архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства  райдержадміністрації.

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту