39 сесія 5 скликання (28.12.2009)

Про програму соціального захисту окремих категорій населення району…

 Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

П’ЯТЕ СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ДЕВЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

30.12.2009

Про програму соціального захисту

окремих категорій населення

району на 2010 рік

 

Розглянувши внесений райдержадміністрацією проект програми соціального захисту окремих категорій населення району на 2010 рік, з метою забезпечення соціального захисту сімей, які перебувають у складних життєвих ситуаціях, їх підтримки та створення сприятливих умов для забезпечення життєвих потреб проживання і лікування, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

районна рада вирішила:

1.Затвердити програму соціального захисту окремих категорій населення району на 2010 рік згідно з додатком  (додається).

2.Визначити головним розпорядником коштів та відповідальним виконавцем програми управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

3.Фінансовому управлінню райдержадміністрації забезпечити фінансування програми в 2010 році з загального фонду районного бюджету в межах кошторисних призначень.

4.Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 26.12.2008 “Про програму соціального захисту окремих категорій населення району на 2009 рік“.

5.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. 

 

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

Перейти до вмісту