Новини

Інформація про проведені заходи

        В січні 2010 року згідно з затвердженим графіком прийому голова районної ради В.М.Малігон здійснила прийом громадян з особистих питань в селі В’язове.

        Під час прийому були порушені питання оформлення державних актів на право власності на земельні ділянки, повернення вкладів „Ощадбанку”, розчищення вулиць від снігу тощо. Заявникам роз’яснено порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Письмових та повторних звернень в січні місяці не надходило.

***

        19 лютого відбулося спільне засідання п’яти постійних комісій районної ради, де депутати предметно розглянули  питання щодо звіту голови районної ради Малігон В.М. про свою діяльність за період з 01.04.2009 по 01.02.2010 та доручили головам профільних комісій взяти участь в обговоренні звіту голови ради на пленарному засіданні 26 лютого 2010 року.      Члени комісії заслухали хід виконання Конотопською центральною районною  лікарнею районної комплексної програми „Здоров’я нації” на період 2007-2011 років, програми розвитку краєзнавства в районі на період до 2010 року. Погодили пропозицію райдержадміністрації про викладення в новій редакції районної програми встановлення та  виплати  у 2010  році щомісячної  стипендії  інвалідам  війни  та  учасникам  бойових  дій, яким  виповнилося 90 і  більше  років.

        З усіх питань порядку денного постійні комісії прийняли відповідні рішення.

        В цей же день на засіданні президії районної ради погоджено перелік питань, що виносяться на розгляд сорок першої сесії районної ради п’ятого скликання.

Перейти до вмісту