Новини

Привітали пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ

Image20 грудня 2018 року на Конотопщині  відбулись урочисті заходи з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України.

Це свято започатковано в Україні у 2017 році згідно з Наказом Міністерства внутрішніх справ України, як знак пошани за значний внесок пенсіонерів і ветеранів органів внутрішніх справ у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку в державі.

З нагоди професійного свята керівництво Конотопського району привітали усіх присутніх ветеранів, подякували їм за добросовісну службу на благо народу, за відвагу, рішучість, сміливість та неупередженість, які вони виявляли у роки своєї праці на посаді захисників громадського спокою та правопорядку, побажали усім здоров’я і довголіття та вручили подяки голови районної ради і голови районної державної адміністрації.

Помічник народного депутата України Ігоря Молотка вітала хоробрих та відважних дюдей, які присвятили своє життя охороні правопорядку, боротьбі зі злочинністю у Конотопському районі та місті. Від імені народного депутата України Ігоря Молотка  та від себе особисто побажала ветеранам Конотопського відділу поліції міцного здоров’я, миру та злагоди, сімейного затишку. Принагідно до свята помічник вручила подяки народного депутата.

Керівник Конотопського відділу поліції підполковник Богдан Войцеховський привітав присутніх зі святом і користуючись нагодою подякував депутатам всіх рівнів за тісну співпрацю та підтримку.

Урочистості з нагоди Дня ветеранів органів внутрішніх справ продовжилися святковим концертом, а потім ветерани Конотопщини вітали один одного, згадували роки служби та ділились власними враженнями.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту