Новини

Відбулися повторні вибори

Image9 січня в Конотопському районі відбулися повторні вибори депутатів Дубов'язівської селищної ради (1 депутат) та Попівської сільської ради (3 депутати).

У сел.Дубов’язівка із 125 виборців, внесених до списку для голосування, взяли участь у виборах 67 чол. (54%). Депутатом Дубов’язівської селищної ради обрано Діденко Галину Григорівну, 1960 року народження, має середню освіту, член партії Регіонів, тимчасово не працює, проживає у сел.Дубов’язівка, висунута партією Регіонів, за яку проголосувало 66 виборців.

До Попівської сільської ради обрано трьох депутатів.

По виборчому округу №10 із 64 виборців взяли участь у голосуванні 29 (явка 45,3%), які віддали свої голоси за Горбика Віталія Івановича, 1982 року народження, освіта вища, член партії Регіонів, працює зоотехніком у АФ ТОВ «Конотопська», проживає у с.Попівка, висунутий партією Регіонів.

По виборчому округу №12 депутатом обрано Фуфаєва Олега Володимировича, 1975 року народження, освіта середня-технічна, член партії Регіонів, працює завідуючим спиртосховищем  в ДП «Попівський експериментальний завод», проживає в с.Попівка, висунутий партією Регіонів. До списку виборців внесено 94 чол., взяли участь у голосуванні – 31 (33%), з яких 30 проголосували за Фуфаєва О.В.

Депутатом виборчого округу №21 обрано Будника Анатолія Григоровича, 1951 року народження, освіта середня-спеціальна, позапартійний, пенсіонер, проживає у с.Попівка, висунутий партією Регіонів. Із 132 виборців, внесених до списку для голосування, у виборах взяли участь 76, що становить 57,6%. Будника А.Г. підтримали 74 чол.

Перейти до вмісту