Новини

Відбулася 22 сесія Конотопської районної ради

27 вересня під головуванням заступника голови Конотопської районної ради Олексія Бойченка відбулась двадцять друга сесія районної ради восьмого скликання.

В роботі сесії взяла участь перший заступник голови Конотопської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Людмила Зерниченко.

Присутні у залі, хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Заступник голови Конотопської районної територіальної виборчої комісії Любов Рябуха оголосила постанову про визнання Вороніна Андрія Вікторовича і Цис Надії Григорівни депутатами Конотопської районної ради Сумської області, як наступними за черговістю. Заступник голови районної ради Олексій Бойченко вручив їм депутатські посвідчення.

Депутати заслухали інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра Васильківського про стан законності на території Конотопського району за 6 місяців 2024 року. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території обслуговування Конотопського РВП та базових територіальних підрозділів поліції у 1 півріччі 2024 року інформував начальник Конотопського РВП ГУНП в Сумській області Сергій Забозлаєв.  Районна рада інформації доповідачів взяла до відома.

Були прийняті рішення з питань: щодо передачі безоплатно, в установленому законом порядку, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Конотопського району у власність Конотопського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майна вартістю 503,51 грн; про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Лошак Ольги Миколаївни, у зв’язку з її особистою заявою про складання нею депутатських повноважень; та інших питань пов’язаних з депутатською діяльністю.

Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили в засіданнях постійних комісій і президії районної ради.  

 Заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко подякував депутатам за роботу та побажав всім Миру, благополуччя та віри у Перемогу нашої країни над російським окупантом.

Перейти до вмісту