Новини

ДОПОКИ МИ ЖИВІ – ВОНИ ЖИТИМУТЬ У НАШІЙ ПАМ’ЯТІ

Напередодні Дня Незалежності України на території Чернечослобідського старостинського округу відбулось урочисте відкриття пам’ятних дошок на честь загиблих Героїв-односельців, що віддали свої життя за незалежність та свободу кожного з нас – КАРАСЕНКА ЄВГЕНІЯ ВІКТОРОВИЧА (с. Тернівка) та АНДРЄЙЧЕНКА ОЛЕКСАНДРА ВАСИЛЬОВИЧА (с. Чернеча Слобода).

Участь у заході взяли заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, голова Конотопської районної державної адміністрації-районної військової адміністрації Павло ДУДКО, Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступники селищного голови Наталія ГАРЯЧА та Олена БОХАН, староста Чернечослобідського округу Сергій ТРИГУБ, рідні, близькі та друзі Героїв, працівники селищної ради односельці і всі, хто знав та пам’ятав полеглих земляків.

У своїй промові керівники району та громади зауважили, що ми не повинні забувати, якою дорогою ціною оберігається наше життя тут, а маємо докладати усіх зусиль, щоб підтримувати наших захисників, які щоденно наближають нашу перемогу над ворогом.

Освячення пам’ятних дошок провів військовий священник Степан КУЗЬ.

Учасники заходу поклали квіти та низько схилили голови перед пам’яттю і подвигом славних синів України та всіх воїнів, вшанувавши пам’ять про них хвилиною мовчання.

Євген та Олександр віддали найдорожче – своє життя за незалежність і територіальну цілісність України. Нехай ці меморіальні дошки нагадують всім нам про подвиги полеглих Героїв та усіх захисників, які зараз виборюють нашу незалежність. А світла пам’ять про них назавжди залишиться у наших серцях!

Вічна слава полеглим Воїнам!

Перейти до вмісту