Новини

Останній місяць літа в самому розпалі, а команда Ресурсного центру для жінок та дівчат в м. Конотоп продовжує вести активну роботу.

Ресурсний центр за 10 місяців своєї діяльності став відомою платформою для проведення соціально – корисних заходів.
Ми регулярно отримуємо зворотній зв’язок від відвідувачів центру, аналізуємо, та відповідно до Ваших запитів оновлюємо та додаємо тренерський склад. Зокрема ряд амбасадорів здоров’я ініціювали їх залучення в якості тренерів до проведення групових заходів на безкоштовній основі (лікарка-гастроентерологиня, представники ДСНС, б’юті майстрині, кінологи та ін.).
В серпні було відкрито нову локацію поблизу Ресурсного центру, тому частину групових заходів за погодженням з нашими гостями проводимо на свіжому повітрі.
Аутріч команда відвідала близько 20 населених пунктів. Проводимо групові інформаційні сесії та консультації для жінок і дітей у Попівській, Дубов’язівській, Бочечківській, Роменській, Кролевецькій громадах, а також індивідуальні консультації для осіб, які потребували підтримки та порад в питаннях ГЗН.
У зв’язку з загостренням ситуації на лінії фронту, для жінок та дітей, які постраждали від агресивних дій з богу ворога, ми надаємо комплексу психологічну та соціальну підтримку, адже Ресурсний центр для жінок та дівчат – це безпечний простір для денного перебування жінок та їх дітей з вільним доступом до засобів гігієни та предметів першої необхідності, облаштований дитячим куточком, відокремленими кабінетами фахівців. У ньому створена довірлива атмосфера, доброзичлива до кожного.
За детальною інформацією звертайтесь за номером: +380980137358
Наша адреса: м. Конотоп, проспект Миру, 24 (Приміщення Класичного фахового коледжу СУМДУ).
Підписуйтесь та слідкуйте за активностями: https://t.me/DYmAveDWFcMxNjJi

Перейти до вмісту