Новини

В Конотопському районі відзначили День Конституції України

 З нагоди Дня Конституції України в громадах Конотопського району відбулися покладання квітів до пам’ятних знаків борцям за волю та незалежність України.

У селищі Дубов’язівка відбулися урочистості за участі голови Конотопської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Павла ДУДКА, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, заступника голови Конотопської районної ради Олексія БОЙЧЕНКА, працівників органу місцевого самоврядування, закладів освіти, культури та небайдужих мешканців населеного пункту.

    Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять полеглих Героїв, що віддали свої життя за Україну.

    У вітальному слові кожен із представників влади озвучив чіткий і зрозумілий нам, українцям, месседж, котрий базується на незмінному упродовж століть виборі Українського народу бути вільним та незалежним на своїй землі.

    В підсумку заходу керівництво району та громади поклали квіти до стели борцям за волю та незалежність України.

Посилання на сторінку:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090570706149


Українська Конституція має унікальне історичне коріння. Адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика. Цей пам’ятний день відкрив перед українцями шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни.

28-а річниця з дня прийняття Конституції України відбувається в період повномасштабного вторгнення росії на українські землі. Разом, в єдності, кожен на своєму місці відстоює загальнонаціональні цінності нашої держави!

Бочечківський сільський голова Віктор БОРОШНЄВ, голова Конотопської районної державної адміністрації Павло ДУДКО, заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО взяли участь в урочистому покладанні квітів з нагоди Дня Конституції України, що відбулось в Бочечківській громаді.

Наш святий обов’язок – відстояти державу та Конституцію. Відстояти на фронті та в тилу.

Низький уклін та вічна пам’ять ГЕРОЯМ, які полягли за незалежність України!

Посилання на сторінку:

https://www.facebook.com/groups/1379078135626212/user/100072146513368

Перейти до вмісту