Новини

Конотопська філія Сумського обласного центру зайнятості інформує

Конотопське учбово-виробниче підприємство українського товариства глухих – це соціальне підприємство, яке допомагає інтегруватися у місцевий ринок праці людям з інвалідністю. Також, Конотопське УВП УТОГ – це ще одне підприємство, яке скористалося можливістю та отримало компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць двох працевлаштованих осіб з інвалідністю ІІ групи за професіями “службовець на складі” та “швачка”.

“Вдячна державі за підтримку в такі нелегкі часи, а Конотопській філії  Сумського обласного центру зайнятості за тісну багаторічну співпрацю”, – прокоментувала директорка підприємства Оксана Цюменко.

Так, роботодавець отримав від держави компенсацію за придбані для своїх співробітників з інвалідністю офісне обладнання (принтер, ноутбук, багатофункціональний пристрій), меблі, швейну машину в розмірі 71 тис.грн. за кожну особу.

“Зараз близько 3 мільйонів громадян України мають інвалідність. І в наших реаліях, країні де йде війна, ця цифра, на жаль, зменшуватись не буде. Велика подяка роботодавцям, які працевлаштовують людей з інвалідністю. І запрошуємо роботодавців Конотопщини до співпраці за даною програмою!” – зауважив Геннадій Толкачов, директор Конотопської філії.

ℹ️ Детальніше про компенсацію: https://is.gd/l3yOZ2

????Подати заяву зараз: http://surl.li/qnidc

За більш детальною інформацією ви можете звернутися до Конотопської філії Сумського обласного центру зайнятості: м. Конотоп, вул. М. Сусла, 20.

Телефони для довідок ⏭☎️(050)-30-55-318 (044)-244-94-18

#інклюзія #ДЦЗ #сумськийобласнийцентрзайнятості #роботодавцям

Перейти до вмісту