Новини

Відзначили працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада, в Конотопському районі, в Кролевецькому міському будинку культури відбувся захід приурочений Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва.

  Заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко від депутатського корпусу районної ради та себе особисто висловив вдячність всім працівникам культури громади, які з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на нашу землю, тримають культурний фронт – займаються волонтерською діяльністю та проведенням благодійних концертів, ярмарок, флешмобів на підтримку Збройних Сил України.

Людей, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу, привітав Кролевецький міський голова Віктор Лехман. Очільник Кролевецької громади побажав працівникам культури міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя, творчих успіхів та подякував їм за вагомий внесок у розвиток громади, а також за вклад у наближення Перемоги – за проведення патріотичних заходів та сприяння в організації волонтерської допомоги для наших захисників.

За сумлінну працю, високі професійні досягнення, вагомий внесок у популяризацію та збереження культурної спадщини Кролевеччини та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, представники влади вручили грамоти працівникам галузі культури.

Перейти до вмісту