Новини

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях, з метою прискорення виставлення об’єктів приватизації на електронні торги та пошуку потенційних покупців, інформує

Інформація щодо окремого майна – автомобілів, які знаходяться на балансі та перебуваютьв управлінні Конотопської районної державної адміністрації Сумської області


Інформація щодо окремого майна

Автомобіль ГАЗ 3110, (ВМ5326СТ),

за адресою: Сумська область, м. Конотоп, вул. Соборна, буд. 23.

Опис об’єкта:

Об’єкт приватизації – Автомобіль ГАЗ 3110державний реєстраційний номер ВМ5326СТ; загальний легковий седан, 2000 року випуску; білого кольору; об’єм двигуна – 2445 куб.см; вид палива – бензин; повна маса – 1895 кг. Пробіг за даними спідометра – 203571 км.

Кузов придатний до подальшого використання, має сліди корозії, проявлення іржі, потребує фарбувальних робіт. Пороги підлягають заміні. Відсік двигуна у задовільному стані. Головний гальмівний циліндр потребує заміни ремкомплекту. Вихлопний колектор повністю непридатний. Салон у задовільному стані, наявні потертості оббивки панелей та сидінь. Двигун придатний для подальшого використання, потребує профілактичних заходів.  Підтікання оливи, підвищена задимленість працюючого двигуна, важкість запуску. Колінчастий вал не підлягає ремонту. Шасі придатне для подальшої експлуатації, потребує заміни шарових опор. Амортизатори побиті. Акумуляторна батарея відсутня. З грудня 2018 року автомобіль, як службовий транспортний засіб, не експлуатується. Зберігання автомобіля здійснюється в гаражі.

Балансова вартість об’єкта   –  19 180,00, грн

Наявність арешту або податкової застави – відсутні


Інформація щодо окремого майна

Автомобіль ГАЗ 31105, (ВМ9069СР),

за адресою: Сумська область, м. Конотоп, вул. Соборна, буд. 23.

Опис об’єкта:

Об’єкт приватизації – Автомобіль ГАЗ 3110державний реєстраційний номер ВМ9069СР; загальний легковий седан, 2006 року випуску; сірого кольору; об’єм двигуна – 2286 куб.см; вид палива – бензин; повна маса – 1790 кг. Пробіг за даними спідометра – 194516 км.

Кузов придатний до подальшого використання, має сліди корозії на крилах та дверцятах, потребує зварювальних та фарбувальних робіт. Кришка капоту потребує заміни механізму тримання у верхньому положенні. Кришка багажника потребує ремонту. Відсік двигуна у задовільному стані. Помітні незначні сліди оливи на сальникових з’єднаннях та картері. Салон у задовільному стані, сидіння водія має потертості покриття. Двигун придатний для подальшого використання, потребує профілактичних заходів. Підвищена задимленість працюючого двигуна. Шасі придатне для подальшої експлуатації, потребує заміни підшипників передньої підвіски. Акумуляторна батарея відсутня.

З березня 2021 року автомобіль, як службовий транспортний засіб, не експлуатується. Зберігання автомобіля здійснюється в гаражі.

Балансова вартість об’єкта  –  4 995,00, грн

Наявність арешту або податкової застави  – відсутні

Перейти до вмісту