Новини

Молодь – рушійна сила!

На базі Класичного фахового коледжу СумДУ (м.Конотоп) відбувся регіональний молодіжний форум для громад Конотопського району, організований Управлінням молоді та спорту Сумської ОВА.

Серед учасників – представники всіх рівнів органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, у їх числі – заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, представники активної молоді Бочечківської, Буринської, Дубов’язівської, Конотопської, Кролевецької, Новослобідської, Попівської та Путивльської територіальних громад Конотопського району, а також активна молодь Шосткинського району.

У рамках форуму відбулась панельна дискусія з представниками органів влади та громадськості, робота в п’яти секціях за актуальними напрямками розвитку молодіжної політики, презентація проєктів роботи учасників на різні теми: «Чисте довкілля – яскраве місто»; «Криголам»; «Форум молодіжного дозвілля»; проект психологічної підтримки «Мистецтво психології»; «Стратегія та талант».

За результатами оцінювання, яке проводили спікери панельної дискусії, переможцями стали два проекти: «Криголам» та «Мистецтво психології», які будуть реалізовані в місті Конотоп та Новослобідській громаді й отримали фінансування у розмірі 15 000 грн.

Проєкти, які були створені під час проведення молодіжного форуму та не зайняли призові місця, не залишилися поза увагою суддів та представників управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації і можуть бути реалізовані в наступному році.

Сумської обласної державної адміністрації і можуть бути реалізовані в наступному році.

Перейти до вмісту