Новини

Відбулася 17 сесія Конотопської районної ради

23 червня відбулась сімнадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Перед початком пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Указом Президента України №338/2023, за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, у Державній прикордонній службі України, старшого майстер-сержанта КОНОВАЛА Олега Григоровича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно). Заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко від себе та всього депутатського корпусу висловив слова шани та співчуття депутату районної ради Коновалу Григорію Опанасовичу та подякував батьку Героя за те, що виховав мужнього і відданого військовому обов’язкові сина!

На сесії голова Конотопської районної державної адміністрації-керівник районної військової адміністрації Тетяна Сизон проінформувала депутатів про безпекову ситуацію в Конотопському районі.

Наступними депутати заслухали інформації: про стан пожежної безпеки в Конотопському районі; про зайнятість населення Конотопського району у 2023 році; про стан функціонування закладів освіти Конотопського району протягом 2022-2023 років і про організацію та хід оздоровчої кампанії дітей Конотопського району у 2023 році. Заслухавши доповідачів, районна рада прийняла відповідні рішення, в яких інформації взяла до відома.

Також, депутати затвердили список присяжних Кролевецького районного суду Сумської області.  Прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради Віталія Бібика і Світлани Шайденко.

Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили на засіданнях постійних комісій та президії Конотопської районної ради.

На завершення сесії заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко висловив вдячність депутатському корпусу конструктивну роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту