Без категорії

Конотопський міськрайцентр зайнятості інформує

Міні ярмарок вакансій з орієнтації на службу

в Збройних силах України

         10 лютого 2023 року у приміщенні Конотопського міськрайцентру зайнятості відбувся міні – ярмарок вакансій для безробітних осіб з орієнтації на службу в Збройних силах України за участю Конотопського територіального центру комплектування і соціальної підтримки. Представники  територіального центру закликали  учасників заходу  приєднатись до протистояння  агресії ворога та служби у лавах Збройних сил України. Під час проведення заходу військові  інформували шукачів роботи про умови проходження військової служби за контрактом, державні гарантії для  військовослужбовців, грошове та матеріальне забезпечення, соціальний і правовий захист згідно з чинним законодавством України. 

         Участь у міні-ярмарку  взяли безробітні чоловіки і жінки  призовного віку. Всі учасники заходу отримали вичерпну і достовірну інформацію щодо проходження служби. Захід відбувся в режимі активного діалогу.

         З початку 2023 року фахівцями Конотопського центру зайнятості у співпраці з територіальним центром комплектування та соціальної підтримки проведено 6 спільних інформаційних заходів з орієнтації на службу у Збройних силах України. Всього у міні – ярмарках взяли участь 178 осіб з числа безробітних. 16 – виявили бажання проходження військової служби у Збройних силах України.

Перейти до вмісту