Новини

Відбулася 15 сесія Конотопської районної ради

На початку пленарного засідання присутні у залі вшанувати хвилиною мовчання пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

В ході сесії депутати затвердили список присяжних Конотопського міськрайонного суду Сумської області. Погодили ТОВ «КРОАГРОБУД» надання спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування піску. Заслухали звіт про виконання плану роботи за 2022 рік та затвердили план роботи районної ради на 2023 рік. Порушили клопотання перед Сумською обласною радою  щодо перейменування селища Партизанське Конотопського району Сумської області. Депутати прийняли рішення з питань пов’язаних з депутатською діяльністю та інші.

У зв’язку із введенням воєнного стану в Україні, створенням військових адміністрацій та внесенням змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» районний бюджет на 2023 рік буде затверджуватися військовою адміністрацією. Із проектом районного бюджету Конотопського району на 2023 рік депутатів ознайомила начальник відділу фінансів районної державної адміністрації Марина Панченко.

На завершення сесії заступник голови районної ради Олексій Бойченко висловив вдячність депутатському корпусу за плідну та конструктивну роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту