Новини

Звернення заступника голови Конотопської районної ради Олексія Бойченка з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, дорогі захисники і захисниці України!

Від депутатського корпусу районної ради та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних Сил України!   

У нелегкий для країни час Ви героїчно захищаєте рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов’язку – присязі, гідно та віддано служите українському народові.

Саме на нову Українську армію – національну, відважну та патріотичну,  покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, відродження країни та її славу. І ці мрії обов’язково стануть реальністю, бо наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє незламне військо, яке гордо відстоює право на незалежність та територіальну цілісність держави від зазіхань російського загарбника.

У цей день ми схиляємо голови перед пам’яттю Героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Дякуємо кожному військовослужбовцю Збройних Сил України за віддану службу. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають Вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху. Безмежна вдячність волонтерам, підприємцям, усім небайдужим людям, які матеріально та морально підтримують Збройні Сили України.

Шановні військовослужбовці, бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, добробуту незламності духу, нових успіхів і скорішої перемоги на благо України!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Заступник голови                                               Олексій БОЙЧЕНКО

Перейти до вмісту