Новини

Народний депутат Максим Гузенко відвідав Конотопський район

25 жовтня з робочим візитом на Конотопщині перебував народний депутат України Максим ГУЗЕНКО. В рамках зустрічі разом із заступником голови Конотопської районної ради Олексієм БОЙЧЕНКОМ відвідали КНП КМР “Конотопська ЦРЛ ім. ак. Михайла Давидова”. 

На прохання заступника голови Конотопської районної ради та за сприяння народного депутата медичні заклади Конотопської та Попівської ОТГ отримали функціональні ліжка, кушетки, милиці, колісні крісла, засоби для фіксації переломів, медичні препарати та інше.

Разом з медичним директором Ольгою ГАПОНЕНКО, оглянули заклад та медичне обладнання, обговорили актуальні питання роботи медичної галузі в період військового стану, окреслили плани щодо подальшої співпраці.

Також разом з очільником Попівської територіальної громади Анатолієм БОЯРЧУКОМ та керівником КНП ЦПМСД Попівської сільської ради Ларисою КОВТУН, оглянули отримане обладнання та обговорили майбутнє первинної медицини в сільських громадах.

Як зауважив народний депутат Максим ГУЗЕНКО, таке устаткування сприятиме більш якісному наданню медичних послуг та забезпеченню комфортних умов як для медичного персоналу, так і для пацієнтів.

Цього ж дня народний депутат Максим ГУЗЕНКО разом із заступником голови Конотопської районної ради Олексієм БОЙЧЕНКОМ зустрілися з очільниками територіальних громад району та обговорили питання, що стосуються забезпечення життєдіяльності громад Конотопського району.

Перейти до вмісту