Без категорії,  Новини

Вітання голови Конотопської районної ради Віктора Бика до Дня затвердження Державного Прапора України

Дорогі жителі та гості Конотопського району!

Від себе особисто та депутатського корпусу Конотопської районної ради щиро вітаю Вас з Днем затвердження Державного Прапора України!

28 січня 1992 року ВРУ прийняла постанову «Про затвердження державним прапором України національного прапора», яким вже офіційно затвердила прямокутне полотнище із двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору і нижньої – жовтого.

Державний Прапор України – це офіційний символ, яким пишається кожен українець. Це наша гордість, наша національна святиня із багатовіковою історією свого існування.   На атласному полотнищі національного знамена міцними нитками прошитий довгий шлях державотворчого процесу – омріяного й вистражданого нашим сильним і незламним народом. Формування поваги до національної символіки нерозривно пов’язане з високими патріотичними почуттями, з любов’ю до рідного краю та Батьківщини.

Нехай небо буде мирним і такого ж кольору, як на нашому Державному Прапорі, а ниви рясніють щедрими золотими врожаями. Нехай Ваше життя буде яскравим і багатим, як наш Державний стяг!

З повагою

Голова                                  Віктор БИК

Перейти до вмісту