Новини

Відбулася 12 сесія Конотопської районної ради

26 січня відбулась дванадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

На початку пленарного засідання заступник голови Конотопської районної територіальної виборчої комісії Любов Рябуха оголосила постанову   про визнання Динник Оксани Дмитрівни депутатом Конотопської районної ради Сумської області, як наступного за черговістю у єдиному багатомандатному виборчому окрузі від Сумської організації Політичної партії «Наш край» та під оплески залу вручила їй посвідчення депутата.

В ході сесії депутати заслухали звіт голови Конотопської районної ради Віктора Бика про свою діяльність, та звіт про здійснення державної регуляторної політики районною радою у 2021 році. Заслухавши та обговоривши звіти, районна рада прийняла відповідні рішення, в яких звіти взяла до відома.

Також, затвердили звіт про виконання районного бюджету за 2021 рік, і звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки за 2021 рік.

Розглянувши пропозиції Конотопської райдержадміністрації, районна рада затвердила програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2022 рік, та районну програму підтримки органів виконавчої влади та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Конотопського району на 2022 рік. Були внесені зміни до районного бюджету Конотопського району на 2022 рік. Розглянуті інші питання.

Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили на засіданнях постійних комісій і президії Конотопської районної ради.

Пленарне засідання проведено з дотриманням протиепідемічних заходів у відповідності до чинного законодавства України.

Голова Конотопської районної ради Віктор Бик подякував депутатам районної ради, які у звітному періоді розглянули багато питань та прийняли виважені рішення, плідно працювали у постійних комісіях, брали активну участь у громадському житті Конотопського району.

Перейти до вмісту