Новини

Вітання голови Конотопської районної ради Віктора БИКА з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України

Шановні зв’язківці, працівники радіо і телебачення Конотопського району!

Від депутатського корпусу та себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку України!

Галузь, в якій ви працюєте, є важливою складовою вітчизняної економіки, основою інноваційного розвитку держави, вона забезпечує населення комунікативними послугами та задовольняє потреби кожного громадянина щодо отримання інформації.

Дякуючи вам, люди мають можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати свою причетність до життя своїх міст, своєї країни і до подій у різних куточках нашої планети.

Завдяки вашим професійним навичкам та майстерності сьогодні відбуваються серйозні позитивні зміни в роботі електронних мас-медіа, телекомунікацій та поштового зв’язку.

Впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення, відкриваються небачені досі можливості людського спілкування.

Впевнений, що ваша відповідальна, цілеспрямована праця і в подальшому сприятиме становленню в Україні сучасного інформаційного простору і завжди матиме високий авторитет серед населення Конотопського району.

Бажаю міцного здоров’я, щастя і добробуту вам і вашим родинам, а також творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових досягнень в ім’я розвитку Української держави!

З повагою 

Голова                             Віктор БИК

Перейти до вмісту