Новини

Вітання голови Конотопської районної ради Віктора БИКА з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва Конотопського району!

Від депутатського корпусу та себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом! Святом тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

Народна пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості, споконвіку були оберегами історичної пам’яті українців. Вони підживлюють криниці наших душ та надихають. Саме завдяки культурі український народ зберіг свою духовність та самобутність.

Завдяки Вам культурно-мистецька палітра Конотопського району насичена та різнобарвна, відома у багатьох куточках України і за її межами.

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим примножуєте велич нашого краю.

Щиро дякую Вам за відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність, сумлінне служіння благородній справі збереження і розвитку джерел духовності, правди і краси, за те, що приносите у наше життя свято і гарний настрій.  

Бажаю Вам міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, невичерпної наснаги і нових творчих успіхів!

З повагою 

Голова                             Віктор БИК

Перейти до вмісту