Новини

Звернення голови Конотопської районної ради Віктора БИКА з нагоди 77- ої річниці вигнання з України нацистських загарбників

Дорогі ветерани, шановні жителі Конотопського району!

         28 жовтня ми відзначаємо 77- у річницю вигнання нацистських окупантів із України., вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу в Другій світовій війні.

         Дякуємо тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна.

         Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну, стала вирішальною у розгромі військ гітлерівської Німеччини і її союзників. За перемогу над нацизмом наш народ заплатив неймовірно високу ціну – мільйони загиблих, що полягли на полях боїв, в окупації, концтаборах, гетто, в’язницях та на каторжних роботах на чужині. 

         З’являються нові покоління, але ніколи не зітруться з людської пам’яті кривава війна і всенародний подвиг в ім’я збереження життя на нашій українській землі.

         Сучасні захисники України виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось героїзмом, силою духу та мужністю наших захисників і твердо віримо у нашу перемогу.

         Шановні переможці, Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного Вам здоров’я, довгих років життя, мирного неба над головою, любові та уваги рідних і близьких.

З повагою

Голова                                                               Віктор БИК

Перейти до вмісту