Новини

Відбулася 9 сесія Конотопської районної ради 8 скликання

24 вересня відбулась дев’ята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Депутати затвердили районну програму для забезпечення виконання управлінням соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації рішень суду та пов’язаних із ними стягнень на 2021-2023 роки. Внесли зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки і до районного бюджету Конотопського району на 2021 рік.

 В ході сесії було затверджено прогноз районного бюджету Конотопського району Сумської області на 2022-2024 роки.

Депутати районної ради прийняли звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України: щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році; щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

У зв’язку із глибокою стурбованістю ситуацією, яка пов’язана із виборчим процесом у Буринській територіальній громаді Конотопського району по проведенню повторних виборів голови Буринської міської ради, районні депутати прийняли звернення, яким закликали виконуючого обов’язки Буринського міського голови, депутатів Буринської міської територіальної громади, голову Буринської територіальної виборчої комісії, діяти виключно у відповідності до норм законодавства, рішень судових органів та Центральної виборчої комісії України, та сприяти законному волевиявленню громадян Буринської територіальної громади.

Голова Конотопської районної ради Віктор Бик висловив вдячність депутатам за злагоджену роботу, підтримку та співпрацю в інтересах жителів Конотопського району.

Сесія пройшла конструктивно, так як попередньо матеріали опрацьовані постійною комісією з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та питань реалізації державної регуляторної політики і президією Конотопської районної ради.

Пленарне засідання проведено з дотриманням протиепідемічних заходів у відповідності до чинного законодавства України.

Перейти до вмісту