Новини

Дорогі жителі Конотопського району, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

Від щирого серця вітаю Вас з 78 річницею визволення Конотопщини від нацистських загарбників в роки Другої світової війни!

Минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу нашого рідного краю.
Перш за все, – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

Шановні ветерани, ми низько вклоняємося Вам за мир і свободу.  Кожен з вас – це жива історія України, приклад мужності та патріотизму.  Ми пишаємося вами – своїми істинними героями. Низький уклін вам! Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!

Шановні КОНОТОПЧАНИ! Вітаю Вас з Днем міста!          

Бажаю Конотопу розвитку та процвітання, достатку в кожній родині, мирного неба та міцного здоров`я.

З повагою

Голова Віктор БИК,

депутатський корпус Конотопської районної ради

Перейти до вмісту