Новини

Звернення голови Конотопської районної ради Віктора БИКА з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Шановні жителі Конотопського району!

Відповідно до Указу Президента України від 23 серпня 2019 року №621, 29 серпня встановлено Днем пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Серпень 2014 – бої за Іловайськ…страшна сторінка в нашій історії залишиться як величезне горе, і водночас – приклад героїзму і самовіддачі людей, які гинули під шквалом вогню, і тих, які вижили. Як залишаться навіки у пам’яті військові операції на буремному сході України: оборона Донецького аеропорту, бої на Світлодарській дузі, за Авдіївку, Дебальцеве, інші.

Всі разом об’єднуємося в шані та вдячності нашим співвітчизникам, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали свої життя в ім’я майбутніх поколінь.

Пам’ятаємо кожне ім’я і поділяємо біль від втрати з родинами полеглих воїнів. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них.

З повагою

Голова                                  Віктор БИК

Перейти до вмісту