Конотопська районна рада 8 сесія 8 скликання Бик Бойченко Яровий
Новини

Відбулася 8 сесія Конотопської районної ради

30 липня відбулась восьма сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

 Депутати заслухали та прийняли до відома інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Ковтуна Олександра Миколайовича про стан законності та правопорядку на території Конотопського району за І півріччя 2021 року. Затвердили звіт про виконання районного бюджету Конотопського району за 1 півріччя 2021 року, внесли зміни до рішення Конотопської районної ради від 24.12.2020 «Про районний бюджет Конотопського району на 2021 рік».

Також було  затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки під будівлями ТОВ «БІО ЛАТ», та  план роботи районної ради на ІІ півріччя 2021 року.

З метою недопущення погіршення екологічного стану на території Конотопського району, на який впливають різні негативні фактори, в т.ч. створювані в процесі своєї діяльності як суб’єктами господарювання, так і громадянами (наслідки безвідповідальної виробничої та побутової діяльності, як суб’єктів господарювання, так і громадян), депутати районної ради прийняли звернення до жителів територіальних громад, суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування Конотопського району щодо посилення захисту навколишнього середовища та покращення екологічного стану довкілля в районі.

Сесія пройшла конструктивно, так як попередньо всі матеріали опрацьовані в постійних комісіях та президією Конотопської районної ради.

Голова Конотопської районної ради Віктор Бик висловив вдячність депутатам за злагоджену роботу, підтримку та співпрацю в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту