З днем працівників торгівлі Конотопська районна рада
Новини

Щорічно в останню неділю липня в Україні відзначають День працівників торгівлі

Шановні працівники торгівлі!

Вітаємо Вас з професійним святом!

Стрімкий розвиток торговельної галузі, висока якість послуг та культура обслуговування населення – це результат вашої щоденної непростої роботи. Від чіткої, організованої та ефективної роботи закладів торгівлі, професіоналізму, тактовності і чуйності продавців залежить настрій і самопочуття людей, зручність та комфорт кожного мешканця нашого району.

Від себе особисто та усього депутатського корпусу Конотопської районної ради хочу привітати всіх громадян, які беруть участь у постачанні товарів і послуг мешканцям нашого району, будь це великий, середній або малий бізнес. Ви виконуєте гідну роботу, а ваші завзятість, зусилля і чесність сприяють поліпшенню якості життя. Відчувайте себе щасливими і гордими, адже ви сприяєте розвитку нашої країни і нашого суспільства, а вашими зусиллями і відданістю робите наше життя кращим.

Щиро бажаю Вам здоров’я і життєвої наснаги, благополуччя і достатку, родинного тепла, гарного попиту на ваші товари, усміхнених покупців, економічної стабільності та процвітання!

З повагою

Голова Конотопської районної ради                                          Віктор БИК

Перейти до вмісту