7 сесія Конотопської районної ради
Новини

Відбулася 7 сесія Конотопської районної ради

28 травня відбулась сьома сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

На початку пленарного засідання голова районної ради Віктор Бик виконав приємну місію, вручивши депутатам Петру Жуку і Едуарду Гімадеєву посвідчення депутата Конотопської районної ради.

В ході сесії депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету Конотопського району за 1 квартал 2021 року, внесли зміни до рішення Конотопської районної ради від 24.12.2020 «Про районний бюджет Конотопського району на 2021 рік».

Розглянувши звернення Новослобідської сільської ради, порушили клопотання перед Сумською обласною радою  щодо зняття з обліку села Соловйове Новослобідської сільської ради Конотопського району Сумської області. Також розглянули депутатське звернення депутата районної ради Биркуна М.Б.. Підтримали депутатське звернення до Верховної Ради України щодо малої приватизації. Затвердили передавальний акт комісії з реорганізації Путивльської районної ради Сумської області.

З метою забезпечення культурно-просвітницької роботи на території Буринської міської ОТГ, районна рада прийняла рішення про передачу приміщення Буринського будинку культури у комунальну власність Буринської міської ради.

Сесія пройшла конструктивно, так як попередньо всі матеріали опрацьовані в постійних комісіях та президією Конотопської районної ради. Голова Конотопської районної ради Віктор Бик висловив вдячність депутатам за злагоджену роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Перейти до вмісту