6 сесія 8 скликання (26.03.2021)

Про передачу міжбюджетного трансферту обласному бюджету Сумської області на 2021 рік

Image

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

26.03.2021

Про передачу міжбюджетного

трансферту обласному бюджету

Сумської області на 2021 рік

 

Відповідно до положень статті  101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

вирішила:

1.Передати міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції в сумі 296561 (двісті дев’яносто шість тисяч п’ятсот шістдесят одна) гривня на умовах співфінансування із спеціального фонду районного бюджету Конотопського району до спеціального фонду обласного бюджету Сумської області на будівництво спортивного майданчику з футбольним полем зі штучним покриттям на території Попівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області по вул. Братів Ковтун, 3 в с.Попівка Конотопського району Сумської області.

2.Доручити голові Конотопської районної ради Бику В.М. спільно з головою Сумської обласної ради Федорченко В.М. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

Голова                                             Віктор БИК

Марина ПАНЧЕНКО  (05447) 6 22 89

Надіслати: до протоколу-2,  постійній комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та питань реалізації державної регуляторної політики -1, Сумській обласній раді – 1, відділу фінансів та внутрішнього аудиту Конотопської РДА-2, сектору економічного та агропромислового розвитку Конотопської РДА -1.

Перейти до вмісту