Конотопська районна рада 8 березня 2021
Новини

Привітали представниць прекрасної статі з Міжнародним днем прав жінок і миру

8 Березня – свято втілення жіночої неповторної краси, дивовижної тендітності та ніжності. Усе найдорожче в нашому житті – щастя, радість, надія, кохання – пов’язане з жінкою. Це свято багатомовне, багатоголосне, багатолюдне. Відомо, що українська жінка на життєвих шляхах і перехрестях своїми роботящими руками, своєю щедрою душею утверджувала в житті милосердя, несла велику любов і родинне тепло.

В Конотопському районі урочисті заходи з нагоди свята Міжнародного дня прав жінок і миру відбулися в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації.

Жінок-депутатів та представниць прекрасної статі громад Конотопщини, Кролевеччини, Путивльщини і Буринщини вітали: депутати Сумської обласної ради, помічники народного депутата України, лідера політичної партії «Наш Край» на Сумщині Андрія Деркача Євген Южаков і Валентин Добров. Голова Конотопської районної ради Віктор Бик, Кролевецький міський голова Віктор Лехман, Дубов’язівський селищний голова Леонід Білик, Попівський сільський голова Анатолій Боярчук.

У своїх виступах представники влади відзначили активну участь жінок у всіх сферах життєдіяльності, їх неоціненний вклад у розвиток  району і всієї країни, побажали представницям прекрасної статі завжди бути щасливими, коханими, чарівними та прекрасними!  

 «Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати свої найкращі якості близьким людям: душевне тепло, щедрість, людяність. Тож нехай у кожному жіночому серці завжди палає вогник любові, надії і приязні до людей, а в кожній родині буде міцне здоров’я, тепло, радість та затишок», – відзначив у вітальному слові голова Конотопської районної ради Віктор Бик.

Від сильної половини людства на адресу жінок, матерів, доньок, бабусь звучали щиросердечні побажання теплих сонячних ранків, спокою, а найголовніше миру на нашій землі, родинного щастя, тепла, затишку.

Під час урочистої частини під гучні оплески залу від імені народного депутата України Андрія Деркача помічники народного депутата вручили чарівним жінкам подяки, цінні подарунки і весняні букети. Голова Конотопської районної ради Віктор Бик нагородив грамотами та подарував квіти представницям підприємств і установ району.

Свято продовжилося яскравим концертом. Зі сцени цього дня звучали романтичні, піднесені, натхненні пісні у виконанні артистів народного аматорського гурту “Мальви” Кролевецького будинку культури і чоловічого гурту “Конотоп”.

Весняні мелодії чарівничим жінкам дарували мужні військовослужбовці військового оркестру 58-ї окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського. Кожен виступ артистів глядачі зустрічали бурхливими оплесками.

Присутні у залі подякували голові Конотопської районної ради Віктору Бику за чудове свято. Піднесений настрій отриманий від концерту залишиться надовго в серцях прекрасної половини людства.

Перейти до вмісту